Bejelentés


Hirdetés

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Oldalelemek

Hírek
CLOUD TOKEN

Hamarosan! 1 Új program alakulóban! Robue 10$ minimum induló tőke Minden hónapban nyereménysorsolás azoknak, akik részt vesznek benne. 2 online sim kártya: adakozni lehet vele. Az összeg egy részéből szintén nyeremény sorsolás lesz!

tovább >>


Cloud token wallet!

Hamarosan! Hamarosan lesz egy újabb terv, ahová kisebb összeget is el lehet helyezni, mint 500$, és lesz egy harmadik terv is, az 5000$ felettieknek. Hamarosan a céghez tartozik egy utazási iroda, ahol lehet repülőjegyet venni, nyaralást befizetni, stb. Hamarosan a walletet a LEDGER cég fogja felügyelni, hogy minden szabályosan működjön.

tovább >>


SUNMONEY BANKKÁRTYA

ÚJ SUNMONEY BANKKÁRTYA Rendeld meg bankkártyád még ma a SunMoney-tól! Használata a legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb megoldás arra, hogy hozzáférj díjaidhoz, illetve alkalmas kártyás fizetésre és ATM-es készpénzfelvételre is. Ellenőrizd egyenleged és tranzakcióid könnyedén a letölthető mobil applikációval. Hamarosan még több funkció lesz elérhető! A vadonatúj SunMoney bankkártya e hónap végétől lesz elérhető! Kártya rendelési szándékod az info@sunmoney.com e-mail címen tudod jelezni.

tovább >>


Sunmoney Bankkártya

Bankkártya Rendeld meg bankkártyád még ma a SunMoney-tól! Használata a legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb megoldás arra, hogy hozzáférj díjaidhoz, illetve alkalmas kártyás fizetésre és ATM-es készpénzfelvételre is. Ellenőrizd egyenleged és tranzakcióid könnyedén a letölthető mobil applikációval. Hamarosan még több funkció lesz elérhető! Kártya rendelési szándékod az info@sunmoney.com e-mail címen tudod jelezni.

tovább >>


Sunmoney

A héten lezárult a júniusi hónap elszámolása. Ezzel egyidőben új funkciók jelentek meg a S.A.S. (webiroda) rendszerében. S.A.S-ban folyamatosan elérhetőek Közösségi- és Solar csomagjaink. Mining csomagjaink előjegyzése folyamatos. A megvásárolni kívánt csomagokat a “Webáruház” menüpontban éred el. Minden csomagunknál választhatod a bankkártyás és a “Wallet” (belső számláról történő) fizetési lehetőséget! Mining csomagot csak Közösségi Csomaggal rendelkező tagjaink tudnak vásárolni. “Díjak” menüpontban nyomon tudod követni csomagjaid mennyiségét. “Solar csomag összesen” menüpontban egy összesítést találsz a Solar csomagjaidról és az aktuális Közösségi csomagodról. “Mining Csomag” menüpontban találod az előjegyzésben (Booked) lévő és az aktív (Active) csomagjaid mennyiségét. A “Díjak / Royalty” menüpontban a havi Royalty kimutatásokat találod meg: - Solar Royalty -t “Díjak / Royalty / Solar Royalty” - Mining Royalty -t “Díjak / Royalty / Mining Royalty” ETH számlaszám megadása Kérünk minden tagunkat aki rendelkezik Mining csomaggal és szeretné kikérni a csomag által megtermelt Mining Royalty -t , hogy a “Fiókok / Crypto számla” menüpontban adja meg az ETH számlaszámát. Mining Royalty kikérés folyamata: 1, ETH számlaszám megadása a “Fiókok / Crypto számla” menüpontban 2, “Pénzügyek / Crypto kiutalás” menüpontban meg kell adni a kiutalni kívánt ETH mennyiséget. Kérünk minden tagunkat, hogy az ETH számlaszámot mindenki pontosan adja meg és ellenőrizze, mert téves utalásokat nincs módunk korrigálni. A “Mentés” gombra kattintva a rendszer küld egy megerősítő e-mail-t. 3, Megerősítő e-mail-ben szereplő linkre való kattintással lehet véglegesíteni a kikérést. 4, A kiutalások minden hónap 16-án illetve elsején teljesülnek a kikérés dátumától függően. FONTOS TUDNIVALÓ: Kiutalható legkissebb összeg 0,1 ETH

tovább >>


Electroneum

Mi indít hozzáférést az Android app és a web alapú noteszkezelő holnap (Szerda 13) 12 órakor UK idő. Ha van egy Android készülék akkor le kell töltenie az új alkalmazást a Play áruház déli 12 óra után. Google kigurul alkalmazások világszerte, néhány óra alatt, így nem tudjuk garantálni, hogy azonnali hozzáférést biztosít az új alkalmazás, de próbálkozom déli 12 óra után (UK idő szerint). El kell távolítani a régi app a telefonon, kezdjük friss miatt számos változás, amely már tartalmazza 18 nyelven, a piaci adatok és a vírusos áttételi rendszer. Web alapú pénztárcák ( https://my.electroneum.com ) lesz élő délben. Ez akkor érhető el, bármilyen eszközön, és lehetővé teszi az iOS felhasználók számára hozzáférést biztosít a tárca. A jelszó-visszaállítási HOLNAP déli 12 óra után UK idő. Meg kell majd visszaállítani a jelszót https://my.electroneum.com déli 12 óra után holnap. Készek vagyunk a nehéz teher - de valószínű, hogy több százezer felhasználó látogasson el honlapunkra holnap délután. Meg kell erősítenie a fiók a mobil eszközön SMS üzenetet, és létrehozott egy új 5-jegyű PIN-számokat.

tovább >>


ETN

Jó napot! Csak szeretnénk megismételni néhány pontot, hogy biztosak legyenek abban, hogy mindenki tisztában van a jelenlegi helyzettel és Válaszolj néhány kérdésre, amit már sokszor hallottunk az elmúlt napokban. Hol vannak az érmék? Mindenki pénze biztonságban van, be vannak zárva a blockchainen. A rendszerek nem áthatolt át. Bárki. Azok a electroneum-figyelembe, akik ugyanazt a jelszót / e-mailt használták más oldalak, mint pl. A dropbox / Tumblr-t, veszélybe a számlák Ezért alapvető fontosságú, hogy biztosítsa, hogy a electroneum-figyelembe használt e-mail cím biztosítva legyen - tudjuk, hogy sok felhasználók volt saját e-mail fiókja (a, hotmail, yahoo stb.). Amikor újra élünk, hogy, hogy új, biztonságos, egyedi jelszót adj meg a electroneum-fiókod számára, de ha az e-mail címedet feltörték, akkor még mindig sebezhető leszel. Kérjük, biztosítsd, hogy az e-mail fiókod biztonságos legyen. Mikor lesznek meg a tárcákat? Mint tudja, jegyesek a hackerone-t, hogy vinni a sebezhetőség és a behatolás vizsgálati. Tegnap elkezdtek velünk dolgozni. Még nem érkezett hír róluk, de biztosan tájékoztatni fogjuk Önöket. Az erre vonatkozó határidő 3-4 hét. Ezt az időtartamot a hackerone idézte elő, és mi igyekszünk. Hogy meg a tárcákat, amint a teszt befejeződött. Hackerone az Egyesült Államok védelmi osztály, valamint a coinbase, Spotify, Uber, blockchainen és még több top tech vállalat. Itt lehet látni a electroneum-t a könyvtár. https://hackerone.com/electroneum A hackerone hamarosan nyilvánosságra hozza a kereskedelmi kapcsolatunkat, és tudatni fogjuk önnel, ha elengedjük. Miért nem tudsz bejelentkezni? Amíg hackerone nem elégedett a biztonsági, megállt az összes bejelentkezések a weboldal és az alkalmazás. De biztosíthatom Önöket, hogy a etn-egyensúly biztonságos és biztonságos. Frissítése, amikor újra be tudsz jelentkezni, hogy tekintettel a etn-egyensúly. Mit kellene tenned, amíg arra vársz, hogy a a tárcákat? - biztosítja az e-mail fiókod (nem a electroneum-fiókod) a jelszó egyedi és biztonságos (a gmail / kilátások / yahoo jelszó) - olvasd el a közösségi média frissítések! A leggyakoribb kérdésekre vonatkozó válaszok a múlt héten, illetve az elmúlt hét során közzétett frissítések és videók voltak közzétett. - oszd meg a közösségi média, hogy segítsen megnyugtatni a közösséget, hogy ezeket az eljárásokat a felhasználók és a márka védelme érdekében tesszük ki. - Nyugi. Ez egy idegesítő késedelem, és elnézést kérek, de ez csak egy kis késés. Ha életben marad, az összes marketing gazdasági elkezdődik. - ülj vissza, csinálj egy csésze teát, és meg a biztonsági csapattal, hogy biztosítsuk az érmék és a electroneum márka a lehető legnagyobb védelmet. ☕☕☕. Legyen szép napja, és elnézést kérek a kellemetlenségért, amit okoztunk.

tovább >>


Bankera

Az első hét nettó tranzakciós bevételi részesedését kifizették 2017. szeptember 5.) a Bankerának első nettó tranzakciós bevételi részesedését a Bankera token birtokosai részére fizették. Mivel ez az első hét, és a nagy kereslet miatt a SpectroCoin technikai kérdései voltak az ICO előtti kezdetekor, úgy döntöttünk, hogy a SpectroCoin nettó tranzakciós bevételeinek 100% -át 100% helyett Bankera token birtokosainkra osztjuk, a szokásos 20% helyett. https://blog.bankera.com/2017/09/06/the-first-weeks-net-transactional-revenue-share-has-been-paid/

tovább >>
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!